« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuning

Onze praktijk heeft 3 praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner Somatiek

Voor onze praktijk werkt 1 praktijkondersteuner Somatiek. Zij begeleid patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte, hoge bloeddruk en chronisch longziekten. Daarnaast onderzoekt zij op risicofactoren voor het krijgen van hart- of vaatziekten, geeft daar voorlichting over en helpt bij het behandelen van deze risicofactoren. Ook geeft zij begeleiding bij het stoppen met roken.  Zij heeft een speciale opleiding gevolgd en werkt nauw samen met de huisarts.  

Praktijkondersteuner Somatiek: Linda Kok, werkdagen: maandag(oneven weken), dinsdag, donderdag en vrijdag(even weken). Mail: pohs@dekameleon.net

 

Praktijkondersteuner GGZ Volwassenen

De prakondersteuner GGZ volwassenen helpt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten vanaf 16 jaar, die met psychische en/of psychosociale problemen een beroep doen op de huisarts. De praktijkondersteuner GGZ biedt snelle en praktische begeleiding in het hier en nu. Psychische en psycho-sociale hulpverlening. Inventariseert en geeft probleemverheldering en heeft een begeleidingsfunctie. Hij biedt laagdrempelige en kortdurende begeleiding. 

Praktijkondersteuner GGZ: Dhr. Rob Holthuizen Tel: 06-39576405 Mail: pohggz@dekameleon.net Werkdag: woensdag

 

Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

De prakondersteuner GGZ jeugd helpt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten tot 16 jaar, die met psychische en/of psychosociale problemen een beroep doen op de huisarts.
Praktijkondersteuner GGZ jeugd: Susanne Schmidt. Werkdag: woensdag